Бургазлии избягват мазилата против слънчево изгаряне

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:52 / 28.07.2011
692
Плажуващите бургазлии и гости на града масово не ползват средства за облекчаване на болките след слънчево изгаряне, предаде репортер на Burgas24.bg. Това показват наблюденията на представителите на "Пантенол" в града. От вчера те пръскат със спрей против изгаряния всички, които посетят щанда им на главната ул. "Александровска".

"Направи ни впечатление, че хората не ползват нищо, за да успокоят кожата след изгаряне, търпят болките и лющенето. Има и много хора, които не са чували за "Пантенол", макар да е най-известното средство за лечение на слънчеви и битови изгаряния, както и други рани", обясни обясни Емилия Илиева от фирма "Сикера", която е местен представител на "Пантенол".

До неделя включително бургазлии могат да изпробват безплатно всички продукти на марката, сред които има витамини за укрепване на кожата, косата и ноктите, козметика (шампоан, балсам, млека за тяло и др.), продукти за бебета и за диабетици, таблетки при артрит и ставни болки, гел против разширени вени и болки в мускулите.

Акцията се осъществява от 27 до 31 юли от 10 до 17 часа на специално оформен щанд пред търговски център "Пиргос стил". По време на представянето посетителите ще могат да си закупят продуктите с 10% отстъпка, предвидени са и подаръци.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).