Бургаският окръжен съд даде ход на делото "Гранити"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:07 / 16.07.2012
749
Състав на Бургаския окръжен съд, председателстван от съдия Захарин Захариев, даде ход на делото "Гранити". Това съобщиха от пресцентъра на съда. Съдия Захариев отхвърли исканията да не се дава ход на делото заради процесуални нарушения, както и за отвод на целия съдебен състав. В момента се чете обвинителният акт. Делото е предвидено да се гледа до края на седмицата. Последно на 25 юни Бургаският окръжен съд прекрати процеса и го върна на прокуратурата за отстраняване на нередности.

Делото е за отвличането и убийството на бизнесмена Стоян Стоянов, един от собствениците на голяма строителна фирма. Той изчезна преди четири години на 6 март, докато паркираше автомобила в паркинга на жилищния блок, където живее. Трима са задържани за неговото отвличане и убийство: Галин Костов, Стоян Колев и Нено Стоянов.

Източник: агенция "Фокус"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).