ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Бургаският хлебозавод произвежда хляб по БДС от 40 години | ||||||
| ||||||
Качеството на влаганите в него естествени суровини - брашно, питейна вода, хлебна мая и йодирана сол под 1 % и технологията на двуфазно замесване на тестото, отговарят напълно на изискванията на въвежданите в момента от Министерството на земеделието и храните нови държавни стандарти в хляб "България". От далечната 1968 г. до ден-днешен бургаското дружество "Хляб и хлебни изделия" предлага на съгражданите си качествен и вкусен хляб, което се дължи и на липсата на набухватели, оцветители и консерванти в него. И двата основни вида хляб - "Калина" и "Добруджа", които местният хлебозавод произвежда, се отличават с неповторим аромат, вкус и добра плътност, причина, за което е и извършвания редовен лабораторен контрол на качеството и безопасността на продуктите, които се използват при производството му, завършва съобщението на община Бургас. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
14:03 / 24.09.2024
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
13:10 / 22.09.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета