Бургаски младежи се обучаваха да изграждат екип

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:46 / 30.01.2012
550
МИКЦ - Бургас "Гласът на младите" към Сдружение "Младежки Глас" организира първото си обучение "Работа в екип". Над 50 младежи се обучиха в това как да изграждат екип, да работят заедно за една идея и най-важното да се опознаят помежду си. Чрез интерактивни игри, в който трябваше да оцелеят в корабокрошение, да изготвят общи проекти, в които всеки да изкаже своята позиция и да достигнат до една идея. Мероприятието е първото по проекта МИКЦ - Бургас "Гласът на младите", който се реализира с финансовата подкрепа на Национален център "Европейски младежки програми и инициативи". В рамките на 2 години има заложени 24 обучения, консултации като кариерно консултиране, правни, здравни, с психолог и редица инициативи. "Целта на обученията е да предоставим възможност на младото поколение да разкрие своите възможности, а каква по-добра трибуна за изява от тази на Сдружение "Младежки Глас", в който има добре работещ екип" каза Вадим Рошманов, ръководител на МИКЦ - Бургас "Гласът на младите".

От февруари месец стартира конкурс "Гласът на Бъдещето" част от свободната зона на МИКЦ Бургас "Гласът на младите" с награден фонд 200 лв. В логическата и техническата част на този конкурс са включени организацията Gangsta Gangsta P.r.o.d.u.c.t.i.o.n. , в лицето на изпълнителния директор Емил Костадинов, и звукозаписно Студио 33 - Бургас. Подготвения продукт в стил R&B и Хип- Хоп е само със записан припев. В инструментала на песента са предвидени 16 такта свободно пространство, върху което младите хора от Област Бургас, ще могат да запишат свой демо запис и да го пратят на посочен имейл. Конкурсът ще трае един месец и победителя ще получи награда: запис в професионално звукозаписно Студио 33 с изпълнители в бранша 45-th (G.G.P.) и Добри Момчета (HGF) плюс популяризиране на продукта.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).