Бургаски младежи организират детско парти за малчуганите от "Ронкали"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:48 / 05.03.2013
791
На 8 март от 18:00 часа бална зала Танцова академия - Бургас клуб "Entertainment" и клуб "Психология" към Сдружение "Младежки Глас" България ще организират детско парти за децата от Център за настаняване от семеен тип "Ронкали" гр. Бургас. Специална програма за малчуганите ще бъде подготвена от младежите за весело настроение и хубави спомени.

Детското парти ще се осъществи със съдействието на PLAYGROUND. Часове след благотворителното тържество от 21:00 започва голямото парти MEGA NIGHT, където всеки гост може да помогне на малчуганите като ги подкрепи в специално поставена касичка за дарения. В него ще вземат участие артистите от We Are Not Angels , The 3 Musketeers и Ultimate Traxx. Всички гости могат да се насладят на много звук и светлини, в името на една добра кауза за детските усмивки. Събраните средства от голямото парти MEGA NIGHT ще бъдат използвани за пролетна ваканция на малчуганите.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).