Бургаска гимназия изпраща ритуално своите възпитаници от випуск 2013

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:38 / 14.05.2013
1010
Бивши и настоящи ученици от
ПГЕЕ "Константин Фотинов":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
ОП " Летен театър, фестивали и концерти" - Бургас е домакин на поредната добра инициатива на ПГЕЕ "Константин Фотинов". От 17,30 часа на 15.05.2013 г. ръководството на гимназията организира, единствено по рода си, тържествено, ритуално изпращане на учениците от випуск 2013.

Идеята да се създаде този тържествен миг, в стила на голямата наука, е породена от желанието на учителската колегия да докосне и затрогне детското светоусещане на абитуриентите, за някои от които това е последният образователен етап.

Тържествеността на случая ще бъде подсилена с нарочно създаден ритуал на тогите и сертификатите, стимулирайки естествения стремеж на младите хора към наука и познание. Извън строгия академичен облик, за всички гости е предвидена музикално-развлекателна програма със спектакъл и концерт.

Отличилите се ученици ще бъдат удостоени със специални награди - призова статуетка "Най-добър випусник", плакети и сертификати за отличен успех, а така също всеки ученик ще получи сертификат за завършен етап на обучение.

Гости на събитието са представители на Областна администрация, Община Бургас, Регионален инспекторат по образование, Училищно настоятелства, приятели и съмишленици на ПГЕЕ "К.Фотинов".


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).