Бургас ще има своите Бизнес паркове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:25 / 27.03.2012
956
Община Бургас получи сградата на "Дома на нефтохимика" която е дарение и сега съветниците официално одобриха този акт. Общината получава сградата с всички подобрения в нея. 49 съветника гласуваха "ЗА" това предложение. Докладната за създаване на нови жилищни образования с местно значение бе приета с 39 гласували "за".

Така Бургас ще има Бизнес парк Бургас 1,2,3,4,5 , както и фото-волтаичен парк "Мочура" за обслужване на промишлени дейности, "бизнес парк Сарафово", "Бизнес парк Меден рудник", "бизнес парк Крайморие". За курортни дейности - Птицата" "Шилото", "Брястите 1 и 2 , Каменица -Изворите, Тополите, Росенец.

Според Георги Дражев няма яснота в самата докладна защото не се знае имотите на кой са и какви са. Според адв. Евгений Мосинов допълнителната точка за за рибарско селище в Крайморие всъщност е рибарското селище Ченгене скеле.
След приемането на тази докладна Георги Дражев предложи заседанието за днес да се прекрати, но председателят на съда не прие тъй като работното време на Общинския съвет е до 17,30 ч. Продължението на сесията е в четвъртък от 10 часа.

Източник: Радио "Фокус"

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).