Бургас посреща хилядите фенове на SPIRIT-a

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
12:22 / 11.08.2011
2370
По-голям от всякога е интересът към SPIRIT of Burgas тази година. Хиляди музикални фенове от страната и чужбина вече са в Бургас и околността, още повече се очаква да станат те от утре, когато започва фестивалът. За дните по време на и около SPIRIT всички хотели на територията на община Бургас - от най-луксозните до тези най-ниска категория, са заети. Подобно е положението и с частните квартири и общежитията. Туристическият информационен център вече пренасочва феновете, търсещи, къде да се настанят, към съседни общини.
В пълна готовност да посрещнат нуждите на многобройните гости на града през следващите три дни са и таксиметровите компании. Собствениците на магазини и заведения също се подготвят за очакваната увеличена консумация в следващите дни - зареждат се допълнително стоки, организира се помощен персонал.

По време на целия фестивал доброволци ще раздават презервативи и информационни материали, свързани с превенцията на ХИВ/СПИН. В събота от 19 часа на входа на фестивалното градче ще бъде разположен мобилен кабинет за анонимно консултиране и изследване за СПИН.

Туристическият информационен център на Бургас, който се намира при подлеза на "Операта", ще остане отворен и в трите дни на SPIRIT of Burgas, за да упътва и помага на многобройните туристи, дошли в града специално за музикалното събитие на годината. Техен пункт ще има разположен и в зоната на фестивалното градче.

Виж коментарите (3)

Още по темата (46):
10.11.2011 Spirit of Burgas отново е номиниран за най-добър в Европа. Подкрепете го!
16.08.2011 Милена и феновете й заглушиха Leftfield
15.08.2011 Световните имена на Spirit-a очаровани от фестивала
15.08.2011 Часове след Spirit-а централният плаж е вече чист
15.08.2011 И днес БДЖ отпуска допълнителни вагони заради Spirit-а
14.08.2011 The Pomorians i Skre4 взривиха феновете на "На тъмно" сцената на Spirit of Burgas
Още новини от Новини от Бургас:
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
ВиК ремонт затваря част от улица "Пробуда"
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).