Бургас на 4-о място по секстуризъм

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:21 / 22.07.2010
2326
Проучвания на интернет медии с форуми с потребителски мнения отреждат четвъртата позиция на Бургас за секстуризъм. Първото място безспорно е за столицата. Сандански е втори, Варна с курортите Албена и Златни пясъци държат трета позиция. След Бургас са Русе, Хасково, Велинград.

Множество хотели в цяла България предлагат информация за секс развлечения, като по-този начин увеличават своята клиентела, писа наскоро италианският вестник "Унита". В Европа пътуването за секс става все по-популярно. И България не е изключение. Сайт за спорт, пари, авто и секс проведе сред потребителите си анкета с въпрос "Какъв туризъм предпочитате?". Най-голям процент от отговорилите са избрали отговора със секстуризъм - 44 %. На второ място в гласуването остава културният туризъм. Според руското издание NEWSru пък, което цитира данни от AFP и Центъра за изучаване на демокрацията, 7% от вътрешния брутен продукт /БВП/ на България е дело на проституцията.

Ето с какво точно Бургас е застанал твърдо на крачка от бронза, според обобщен анализ от интернет:

"Посетете някоя от големите дискотеки в Бургас, съветват запознати. Там ще намерите както проститутки, така и обикновени жени /или нещо по средата/. Първо изпийте няколко питиета с тях в безопасна денс атмосфера, за да разберете точно какви са. Според потребители на WorldSexGuide тук са най-красивите и най-полуделите на тема секс момичета. Но имало и други възможности за компаньонка в Бургас: в Клуба на моряците, от другата страна на градинката на жп гарата, на разположение били около 15 момичета. На втория етаж - места за стриптийз и стаи. Втори подобен клуб се намирал от другата страна на първия, на 100 метра от входа на пристанището. Според потребители той предлага атмосфера, която доста повече се доближава до тази на нощните клубове. Имало танцуващи момичета, отделни маси и т. н. Дамските коктейли стрували по 8-10 евро, а на клиента - към 3-5. Според запознати, ако не ти харесват погледите на мрачните субекти в заведението, просто си избираш момичето и си тръгваш с него. Имало стаи в апартамент на 10 минути път от клуба. Също така в един от местните вестници, на страници 2-3 /между обявите за коли втора ръка/ се намирали 5-6 обяви за клубове за масаж със снимки на жени и телефонни номера. Всеки клуб имал по 3-5 момичета, които се сменяли често и били свързани по някакъв начин една с друга или с тези от другите клубове. Качеството на момичетата от различните места било горе-долу еднакво - предимно българки и рускини на възраст 18-28, с 6-8 точки по десетобалната система, дадени им от клиенти. Цените навсякъде били сходни - 20-30 евро на час и 80-100 за цяла нощ."

Източник: factor-bs.com


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).