Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
Борец издъхна в Бургас по време на тренировка
Автор: Екип Burgas24.bg 17:12 / 23.05.2013Коментари (1)1572
©
47-годишен борец издъхна в Бургас по време на тренировка. Инцидентът е станал в сряда вечерта в спортната зала в комплекс "Славейков" пред очите на треньори, спортисти и невръстни деца.

Рамзи Юмер се занимавал от много години със спорт. Тренирал борба в клуб "Черноморец". В злополучния ден той отишъл в залата рано сутринта и тренирал здраво през целия ден. Дал си кратка почивка на обяд, колкото да хапне и пак изскочил на тепиха. В един момент 47-годишнят борец паднал на пода и започнал да се задушава. Треньорите първи се притекли на помощ, започнали да го масажират в сърдечната област и да го свестяват с вода. Обадили се и в бърза помощ.

Според свидетелите обаче линейката закъсняла с цели 20 минути, които се оказали фатални. "Рамзи дишаше, но състоянието му беше много тежко. Ако не се бяха забавили толкова лекарите, сигурно щеше да го спасят", разказаха съотборниците му.

Управителката на спортен комплекс "Славейков" Велина Арнаудова пък твърди, че още когато звънили на тел. 112, разговорът протекъл прекалено дълго. Операторът настоявал да му разкажат какво точно се е случило и какви са симптомите. Шефът на спешния център в Бургас Асен Кърджиев категорично отрече, че линейката се е забавила. Според него спешните медици пристигнали точно след 9 минути. Когато обаче дошли, човекът бил вече мъртъв.

Все още не е ясна причината за внезапната смърт на бореца. Лекарите предполагат, че той е получил внезапен инфаркт или белодробна емболия. Точната причина ще стане известна едва след аутопсията.

Източник: в. Стандарт









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 24.05.2013 г.
0
 
 
по запис на проведения разговор и направения анализ може да се разбере кой кога е разбрал и кой какво е попитал и предал .след като на тел112 обясниш подробно кое ка и с кого се е случило следва -момент да направим конферентна връзка-и се започва от начало обяснението .сега направете проба и вижте колко време трябва за тези разговори + времето за пътуване на линейката и как няма да се получи числото 20 .все още не може да се разбере че оператор на 112 трябва да имат ранг да командват и заповядват а не да препредават или да правят конферентни връзки.екипите на спешен център да имат на разположение един двама полицая/това когато пациент буйства/ и мисля че нещата ще потръгнат.разговор по тел 112 да е -какво се случи,къде се случи, с кого се е случило и през това време оператора да препредава в спешен център едновременно а те да тръгват след като са разбрали вече адреса.за неверни сигнали и обаждания да се търси наказателна отговорност от подалия информацията но това да не е фиктивно а да е ЕФЕКТИВНО .според служителите които са били ангажирани да реагираг да има и съответната санкция.така и тези злоумишлени санкции ще намалеят драстично.
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Отбелязване на Деня на Независимостта
Борба за влияние в Близкия Изток
България в еврозоната
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: