БМЧК-Бургас с нов областен координатор

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:15 / 10.01.2011
857
На 09.01.11г. в хотел "Аква" Бургас младежите от БМЧК-Бургас проведоха своето Отчетно-изборно събрание. Пред доброволците-делегати бе представен отчета на организацията за изминалия двугодишен период 2009-2010г. Сред най-големите успехи на младежите се нареждат кампанията "Европейско действие по отношение на наркотиците", фондонабирателната инициатива "Подари Коледа" в полза на деца в неравностойно положение, както и множеството проведени обучения и презентации на тема сексуално-рисково поведение, Първа помощ, Промоция на хуманитарните ценности и мн.други. За изминалата 2010г. младежката организация е увеличила членския си състав почти двойно - от 110 на 208 членове. Доброволците вече разполагат и със собствен интернет сайт.

За областен координатор на БМЧК-Бургас делегатите избраха Димитър Димов, ученик в 10 клас на Немска езикова гимназия. Димитър е доброволец в организацията от 5 години, а интересите му основно в областта на Първата долекарска помощ и Международното хуманитарно право. Той е преминал редица задълбочени обучения по Основни знания за Червенокръсткото движение, ПДП, Въведение в хуманитарното право, Превенция на ХИВ/СПИН и наркотични зависимости и др. Представлявал е Област Бургас на национални обучения и лагери на БМЧК. В свободното си време обича да програмира.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).