БЧК-Бургас с благодарност към доброволците

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:18 / 02.12.2011
667
Тази година Международният ден на доброволеца 5 декември е под мотото " Да защитим, да промотираме и да признаем доброволеца". БЧК-Бургас ще изрази своята благодарност и уважение към доброволци за усилията им да бъдат съпричастни към решаването на проблемите на уязвимите хора в общността. Тържеството ще се състои на 5 декември, понеделник, от 11:30 ч. в зала "Компас" на ИХ "България", Бургас.

На 5 декември БЧК официално ще закрие кампанията за отбелязване на Европейската година на доброволческите дейности 2011, обявена от ЕК за насърчаване на активна гражданска позиция. Дейностите, извършвани от доброволци от всякакви възрастови групи, са от жизненоважно значение за развитието на демокрацията - един от основополагащите принципи на ЕС. Доброволческите дейности имат потенциала да допринасят за благосъстоянието на хората и хармоничното развитие на европейските общества, затова е от изключителна важност те да бъдат популяризирани и насърчавани.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
С листа от 28 кандидати коалиция "БСП - Обединена левица" се реги...
Жители на Свети Влас на протест заради улици и осветление
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).