"Атака" вече има младежка структура в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:29 / 23.02.2010
629
Партия Атака учреди своя младежка структура в Бургас. За събитието пристигна Деница Гаджева, секретар на Националната младежка организация на Атака. Създаването на клуба в Бургас е част от стратегията на партията след изборите - по-целенасочена работа по места, увеличаване броя на клубовете и поддръжниците.

"Установихме, че до момента, вече почти 5 години, реално с електората и симпатизантите ни не е имало пряка връзка. Предоверихме се на ТВ СКАТ и Валери Симеонов, които не са водили истинска политика, а са обслужвали единствено интересите си. Сега започваме на чисто и съм сигурна, че благодарение на многото млади хора, които проявяват интерес към Атака, ще постигнем високи резултати", заяви Деница Гаджева.

Отговорник на младежката структура в Бургас стана Георги Недев. Той е симпатизант на Атака от самото й създаване. Членовете на новосъздадения клуб получиха задача да дадат своите предложения за новия Закон за младежта. Всички идеи, след като получат одобрение от националното ръководство, ще намерят място в предложенията на Атака в пленарна зала.

Молби за членство в младежката структура се подават в клуба на партията в центъра на града. Първата задача на младежите е подготовката за отбелязването на националния празник на България - 3-ти март. Атака организира безплатен транспорт за всички от Бургас и региона за тържествения концерт на пл."Ал. Невски" в столицата като единственото условие е да направят заявка за присъствието си.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Нещо ново тръгва от Бургас
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).