“Атака”: Бойко да обяви Бургас за приоритетен град

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:53 / 10.07.2009
711
Бойко Борисов да обяви Бургас за приоритетен град в страната и новото правителство да налее инвестции за оправяне на инфраструктурата му. Това призова лидерът на "Атака" Валери Симеонов, визирайки еднаквата партийна принадлежност на кмета Димитър Николов и новите управляващи.

Според него при това правителството прословутото мегакръстовище за Меден рудник и Созопол най-после трябвало да се построи, но проектът му се нуждаел от проекции. "Той е от 1982 г. и не е никаква детелина, а представлява кръгово кръстовище, разсечено с път отгоре, което въобще не е удачно и пак ще запушва движението", разкри Симеонов.

От името на бургаските депутати Волен Сидеров и Стоян Иванов той обеща градът да има силно лоби в парламента. Иначе в Общинския съвет "Атака" нямала да променя поведението си.

"Така като ни познавате, мислите ли, че ще се променим и ще затворим очите за някоя далаверка", заяви Симеонов.

Той отчете като "страхотни" резултатите за "Атака" в Бургаско, тъй като единствено те и ДПС вдигали резултата си. Всички останали, включително и победителите ГЕРБ, отчитали по-малки резултати за партиите си от средните за страната.

"ГЕРБ не направиха никаква кампания. Не те победиха, победи "Долу ДПС!", а това се дължи на 7-годишната работа на телевизия СКАТ и на "Атака" през последните 4 г.", заяви Симеонов. Неговата теза, че анти ДПС кампанията не е качила за тях гласове, а за ГЕРБ, се обяснявала с личността на Бойко Борисов.

Защото Волен Сидеров бе демонизиран и срещу него се изля голяма помия, докато Бойко Борисов не бе очернян, заяви Симеонов.

Източник: в. "24 часа"


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Важно! Затварят част от пътя от "Ветрен" към Бургас
Жена от имаше голям късмет, че тези хора откриха забравения от не...
Университет "Проф. д-р Асен Златаров" откри новата си академична ...
Добри новини около бургаската детска болница
Американска яхтена компания ще прави плавателни съдове в Бургас
Успешно премина трето издание на Детския анимационен фестивал в Б...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).