Арестуваха трима младежи от Комлука, ограбили жена в подлеза на МБАЛ

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
11:51 / 09.12.2009
959
Вчера около 18.45 ч. в подлеза на спирка МБАЛ - Бургас, 59 годишна бургазлийка е застигната в гръб от непознат младеж, който със сила извършва грабеж на дамската й чанта, съдържаща сумата от 1 200 лв. /съхранявани в тефтерче/, портмоне със сумата от 35 лв., мобилен телефон и лични вещи. От издърпването жената пада на земята, а младежът с чантата побягва в посока МБАЛ Бургас, последван от още двама младежи.

Пострадалата своевременно информирала полицейските служители за извършения грабеж, като в резултат на проведените бързи оперативно-издирвателни мероприятия на служители от Пето Районно управление на МВР Бургас и служители от Полицейски участък "Победа" са установени извършителите на грабежа. Това са И.Р., 16 годишен, А.С., 17 годишен и М.Я., 18 годишен, и тримата от кв. "Победа".

Младежите са направили пълни самопризнания и са показали къде са изхвърлили вещите на пострадалата. При извършения оглед в района на МБАЛ Бургас, в близост до ж.п.линията са намерени и иззети дамската чанта със сумата 1 200 лв. и другите вещи с изключение на мобилния телефон и портмонето, съдържащо сумата от 35 лв. При оглед в района на бензиностанция "Шел" в кв. "Победа" е намерено и иззето и портмонето на 59 годишната бургазлийка, а близките на И.Р. доброволно са предали мобилния телефон. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР Бургас.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Бургас:
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).