Арестуваха бургазлия заради антикварни монети и фигури

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
16:44 / 13.07.2013
785
Вчера около 19.00 ч. в Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас е получено съобщение за семеен скандал, възникнал във вх. В на бл. 75 в ж.к. «Меден Рудник» между: 37-годишната С.С. от Бургас и живеещия на семейни начала с нея - Г.Х., 42-годишен от Бургас. 

Констатирано е, че Г.Х. заедно с майка си отишъл в апартамента, за да си вземе багажа, при което възникнал скандал помежду им и жената потърсила съдействие от полицейските служители. 

Констатирано е, че Г.Х. притежава множество монети и фигури с антикварна стойност, както и металотърсач, които се намирали в багажа му, подготвен за изнасяне от апартамена.

Междуврементно майката на Г.Х. взела металотърсача от багажа му и го предала на жена, живуща във входа, за да го скрие. При извършенат допълнителна проверка металотърсачът е намерен и предаден с протокол за доброволно предаване, като от багажа на 42-годишния бургазлия са иззети множество монети и няколко фигури с форма на човешко тяло. 

Г.Х. е задържан с полицейска заповед за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите
Бургас е част от световната инициатива Park(ing) day
Затварят за дълго време тази улица в Бургас
Интересно събитие предстои в Бургас
Младежи от Бургаско пътуваха безплатно в Европа с инициатива на Е...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).