"Анонимните" протестираха в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:17 / 12.05.2012
1148
В Бургас представители на групата "Анонимните" организираха протест срещу банковата система в световен мащаб-високите лихви и корупцията в политиката, предаде репортер на Burgas24.bg.

Плануваното шествие-концерт по улиците на града се провали, тъй като от общината в града не дадоха разрешение за провеждането му.

12 май е избран за световен ден на протести от движението "Окупирай Уолстрийт" и продължението му "Анонимните" у нас. Протести се провеждат в над 40 страни по света. Недоволството е срещу икономическата система и политическата корупция в цял свят.

По план в протеста днес трябваше да се включат над 100 души, който да преминат в шествие по улиците на Бургас.В петък следобед обаче получили забрана за провеждането му от общината,затова уведомили желаещите за забраната. Въпреки това недоволни млади хора имаше.

От Анонимните обясниха, че в понеделник ще внесат в съда жалба срещу отказа на общината да им даде разрешение за протестно шествие.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).