Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Криминални
Институции
Общество
Други
Читателски
4 скутера очакват новите си собственици в мол "Галерия Бургас"
Автор: Екип Burgas24.bg 11:31 / 22.03.2013Коментари (0)922
©
Вятър в косите, усещане за свобода и онази невероятна магия светът да пробягва около теб. Това е поредната изненада, която мол Галерия Бургас предлага на своите посетители. Четири скутера от престижната марка Peugeot очакват новите си собственици в търговско-развлекателния център от 25 март.

Четирима от посетителите на мол Галерия Бургас ще получат напълно безплатно доза адреналин и същевременно надеждно и икономично превозно средство, което превръща придвижването в задръстения от коли град в удоволствие. Мъникът Peugeot Kisbee е едва 85 килограма, но е готов да носи на гърба си не само своя собственик, но и негов приятел. А какво по-хубаво от това да бръмчиш по плажната алея в добра компания и да привличаш погледите с истински моден аксесоар на колела.

За да качат своето лято на две гуми, този път клиентите на мол Галерия Бургас дори не е нужно да правят покупки. Талони и печати - това са кодовите думи за новата игра. Тя ще бъде разделена на два периода от по седмица всеки - от 25 март до 31 март 2013г. и от 1 април до 07 април. Желаещите да участват трябва да посетят търговския център поне 3 пъти в 3 различни дни в седмицата, за чиито награди ще се борят. Промоутъри ще раздават специални талони, върху които трябва да бъдат събрани три печата. Талони могат да се вземат и от бюро "Информация", като максимумът е два талона на човек за седмица. Отново от бюро "Информация" участникът трябва да вземе по един печат във всеки от трите дни. Всеки печат се състои от 2 части: първата част се получава при влизане в мола, а втората част - пак там минимум 30 мин. по-късно в същия ден или в рамките на работното време на търговския център. Двете части на всеки печат трябва да бъдат с една и съща дата, а трите печата следва да бъдат от посещения в различни дни.

Важно е да се знае, че ако един участник иска да участва с втори талон за конкретната седмица, то той трябва да получи печати в различни дни от печатите на първия талон.
Късметлиите, които ще усетят бензина в кръвта си със скутерите на Peugeot, ще станат ясни чрез томбола. Тя ще се проведе на два пъти - на първи и на осми април от 19:00 часа на бюро "Информация", като във всеки от жребийните дни ще бъдат раздадени по два броя от минимоторите.

За пореден път мол Галерия Бургас успява да улови пулса на зараждащото се лято и да предложи изненади, които носят максимум емоции на жителите на града. От ръководството на търговския център, обявен преди дни за най-добрия в България, обещават и през този туристически сезон мол Галерия Бургас да бъде най-горещото място за покупки и забавления по цялото Черноморие.









Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Новини от Бургас:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофи в България
Природни стихии
Бюджет 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: