340 души са потърсили в приемните им дни депутатите от ГЕРБ от Бургаска област

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:39 / 17.01.2010
551
С 340 души са се срещнали народните представители от ПП ГЕРБ, от Бургаска област, от встъпването им в длъжност до днес. Гражданите са изложили своите проблеми или предложения в приемния ден на депутатите, който е всеки понеделник.
Освен в бургаския офис на ПП ГЕРБ (ул. "Морска" 5) народните представители приемат граждани и в останалите общини от областта. В офиса в Карнобат са се провели над 35 срещи, в Несебър - 25, в Приморско - 17, в Царево - 14, в Поморие -20, в Камено - 10, в Средец - 30 и т.н.
Очаквано най-много граждани търсят депутатите в бургаския офис. Това е и причината и шестимата народни представители да приемат избиратели там. В останалите населени места хората могат да се срещнат с депутатите както следва:
Димитър Бойчев - Несебър и Руен
Д-р Галина Милева - Айтос и Созопол
Стоян Гюзелев - Камено и Средец
Вяра Петрова - Карнобат и Сунгурларе
Иван Вълков - Малко Търново, Приморско
Иван Алексиев - Поморие и Царево
"По време на предизборната кампания обещахме на хората, че няма да върнем никой и, че всеки понеделник народните представители ще се срещаме с избирателите. Не сме отказали разговор на нито един човек и се опитваме с всеки да осъществим обратна връзка и да помогнем ако е в компетенцията ни", казва областният ръководител на ПП ГЕРБ-Бургас и народен представител Димитър Бойчев.
Всеки, който иска да си запише среща с народен представител от ПП ГЕРБ може да го направи на телефон 056 81 90 40 или в регионалните офиси на партията.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Чанка Коралска е временно изпълняващ длъжността кмет на Бургас
Община Бургас ще поиска от държавата да стопанисва този път
Първите крачки за изграждането на етажен паркинг във "Възраждане"...
Очакват мнението на бургазлии за преустройството на спортна зала ...
Общинският съвет одобри единодушно трасето за обхода на ж.к. "Мед...
Без паника! Тестват Националната система за ранно предупреждение ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).