2500 лв. за китарата на Пламен Ставрев

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:21 / 01.03.2012
763
Над 500 бургазлии си спомниха с благодарност и любов за големия музикант Пламен Ставрев. На благотворителния концерт снощи в Дома на "Лукойл" не остана място от почитатели, приятели и близки на бургаския бард, който почина преди Коледа, съобщи Дарик радио. 

По време на концерта за 2500 лв. бе продадена една от любимите китари на Пламен Ставрев. Струнният инструмент вече е собственост на Стамат Барантиев, който притежава верига ресторанти в Бургас.

Над 20 изпълнители и музиканти се качиха на сцената по време на двучасовия сет. Специална песен посветена на Пламен Ставрев изпя Ваня Костова. 

Данчо Караджов, Тони Димитрова, Стефан Диомов, група "Горещ пясък", "Петте сезона", Жан Шейтанов, дует "Бургас" подкрепиха със своите изпълнения семейството на бургаския музикант. Средствата от благотворителния концерт ще бъда за подпомагане на за съпругата на Пламен Пени и неговата болна 6-годишна дъщеря.

"Моето кафе вече няма да бъде същото и винаги ще горчи", развълнувано сподели Тони Димитрова, преди да изпее любимия си хит с Пламен Ставрев - "Чаша кафе".


Източник: Дарик

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Бургас:
Слънчево и топло ще бъде времето днес
Над 200 предложения за брак на ден: Коя е бургаската Барби от "Ко...
Калин Стоянов е втори в листата на "ДПС - Ново начало" в Бургас
Времето в неделя: Ще има ли желаещи за плаж?
Полицаи мерят сили в турнир с добра кауза в Слънчев бряг
Петър Кънев ще е водач на листата в Бургас за изборите


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).