Завърши второто изложение от програмата България ви очаква в гр. Манчестър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:17 / 01.08.2011
525
Второто от поредицата туристически изложения по програмата БЪЛГАРИЯ ВИ ОЧАКВА (25.07.-31.2011), което се проведе в търговския център"Миделтон", завърши. В рамките на изтеклата седмица "Миделтон" бе посетен от над 150 хил.души и с радост отчитахме нарастващия всекидневно интерес на британците към българския щанд.

Стотици от посетителите се връщаха отново и отново. Те настоятелно питаха за опознавателни екскурзии до страната ни, благодарение на представянето на общините София и Пловдив, Банско и Бургас.

Чрез информационни и рекламни материали на туристическите си съвети и центрове, общините успяха да изградят конкретна и вярна представа за многото възможности от пътешествия и атракции, настаняване и отдих. Богато илюстрованите материали на английски език, предоставени от Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, утвърдиха представата за гостоприемството ни, наложено от държавата като политика.

В експозицията партнираха петнадесет български хотела със свои изключителни предложения, селектирани специално за изложението в Манчестър. Предложенията на Делта Палас - Слънчев бряг, Кристал - Златни пясъци, Астра - Велинград, Апартмент Хаус - София, Екстрийм - Пампорово, Елица - Банско, Мистрал - Балчик, Хотел Лозенец - София, Хотел Тодорофф - Брестовица, Аджев Хан - Сандански, Съни Парадайз - Китен, Борика - Чепеларе, Вила Рока - Банско, Кралев двор - Банско, Пирин голф кънтри клуб - Разлог, притежават характер, който ще се помни и който предпоставя тяхното по-нататъшно търсене в уеб директорията на програмата www.welcometobulgaria.info, чрез чиято платформа всеки партньор е готов всекидневно да взаимодейства с потребителите на промоцията в дните на оставащото лято, включително и с планове за есента, зимата и ранни записвания за лято 2012. От символите до детайлите, от познанието до технологията, тези отношения вълнуват хората, които тук, в "Миделтон", са дошли да купуват, и единственото предложение за свободно време, извън Великобритания, е това на България. С интерес анализирахме, защо средният жител на Манчестър, който притежава покупателни способности и свобода да избира, и иска да дойде в България, до изложението е възприемал дестинацията ни като един обобщен курорт за настаняване в хотел без име и с неутрален лукс.

Въпреки че е налице финалът на второто изложение от Програмата, посланието й Welcome to Bulgaria, остава валидно. Сега резервациите и закупуването на индивидуално пътуване или ваканция са лесно осъществими заради всеотдайността на екипа, който работú "лице в лице", облечен в народни носии, с посетителите на "Миделтон". Огромният екран с нарочно създадените за тях презентации, засили усещането за влизане в страната ни, чиито забележителности, красива природа и културно-историческо наследство, могат да бъдат усетени чрез лично преживяване. Ето защо комбинираният туристически продукт, включващ хотелско настаняване и резервиране на самолетни билети чрез България ЕР, предизвика запитвания за директни полети на България ЕР от Манчестър. Очаква се виртуалните посещения на профилите на хотелите в www.welcometobulgaria.info да нараснат значително.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Земеделският министър поиска забрана за внос на украински яйца в ...
Климатолог разкри какво ни чака
Политолог: Всичко изглежда съшито с бели конци! Трифонов се превр...
Въшният ни министър обсъди отпадането на визите за българите, път...
БНБ обясни как да познаем фалшивата банкнота от 100 лева, която в...
"Има такъв народ" утвърди листите за изборите: Слави Трифонов пов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).