Застудява! Идват вятър и дъжд

Автор: Цвети Тончева
Коментари (0)
08:40 / 26.01.2024
895
Атмосферното налягане ще се повиши и ще е по-високо от средното за месеца.

Днес облачността ще е променлива, често значителна, съобщават от НИМХ към БАН. На изолирани места в източните и планинските райони ще превали слабо, дъжд и сняг. Ще остане ветровито с умерен, временно силен северозападен вятър, с който ще нахлува студен въздух. Максималните температури ще са между 6° и 11°, в София - около 7°.

Над планините облачността ще е променлива, по високите и открити части - често значителна. На места по старопланинското било и в масивите от Западна България ще има валежи от сняг. Ще духа умерен и силен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 m ще е около минус 1°, на 2000 m - около минус 7°.

По Черноморието облачността ще е променлива, често значителна. След обяд на изолирани места ще превали слаб дъжд. Максималните температури ще са между 5° и 9°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 47 мин. и залязва в 17 ч. и 31 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 44 мин. Луната в София залязва в 8 ч. и 34 мин. и изгрява в 18 ч. и 7 мин. Фаза на луната: един ден след пълнолуние.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).