Започва националната превантивна кампания на полицията "Зима"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
09:55 / 05.11.2013
2899
Днес стартира националната превантивна кампания на полицията "Зима". Инициативата е на отдел "Пътна полиция" при Главна дирекция "Национална полиция". Началото на кампанията ще бъде дадено на специална пресконференция днес в сградата на Съюза на българските автомобилисти в столицата, пл. "Позитано" №3.

Целта на кампанията е превенция за намаляване на предпоставките за пътнотранспортни произшествия през есенно-зимния период; пълната подготовка и оборудване на автомобилите и останалите превозни средства за движение при зимни условия; подобряване на уличното осветление и другите условия за безопасност в населените места и извън тях.

Традиционни партньори на Пътна полиция са Съюзът на българските автомобилисти, Асоциацията на автомобилните производители, Държавно-обществената консултативна комисия по проблемите на безопасността на движението, Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" при МТИТС, Български червен кръст.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
На 5 юли, петък времето в България - Африка се задейства
Любен Дилов: Подигравате се на Борисов, който е най-дълго управля...
Радев на "Банка на годината": Банковата ни система, за разлика от...
Полицаи преследваха дрогиран кмет на врачанско село
Изядохме над 4 тона фалшиви млечни продукти само за четири месеца...
Президентът: Август месец не е най-добрият месец за предизборна к...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).