Задържаха мъж, обвинен в блудство с деца на 5 и 7 години

Автор: Ваня Кузманова
Коментари (0)
16:30 / 22.01.2024
825
Състав на Окръжен съд - Хасково взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо 34-годишен мъж за блудство с две малолетни момичета в Димитровград, съобщиха за "Фокус" от Съдебната палата. Предполагаемият извършител е обвинен за продължавано престъпление и опасен рецидив, при които от средата на декември миналата година до 14 януари т.г. е извършил блудствени действия спрямо петгодишно момиче.

Същото обвинение му е предявено и за такива действия спрямо момиче на седем години, извършени на 24 декември м.г., също в Димитровград. Според съда съществува опасност мъжът да се укрие, тъй като е обвинен в извършване на тежко умишлено престъпление – блудство с две малолетни лица, извършено при условията на опасен рецидив, поясниха от съда.

Обвиняемият е и многократно осъждан. Същият е характеризиран като изключително комбинативен, нагъл, агресивен и манипулативен. Злоупотребявал с алкохол, проявявал незачитане на всякакви правила и норми, както и неуважение към институциите. Бил склонен да заплашва жалващите се срещу него лица. Имал е и добре развити престъпни връзки, е установено още по делото.

Определението подлежи на обжалване и протест пред Апелативен съд - Пловдив.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).