Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Взривиха колата на Сашо Диков
Автор: Екип Burgas24.bg 09:36 / 14.10.2011Коментари (8)812
© Burgas24.bg
Снимка: Архив
Автомобилът на журналиста Сашо Диков беше взривен снощи около 22.00 часа на паркинга пред блок 259 в столичния квартал "Гоце Делчев", където живее шефът на Канал 3. Няма пострадали при инцидента. Нанесени са материални щети по сградата, пред която е бил паркиран автомобилът. Взривът е бил поставен пред предната лява гума на колата "Форд Фокус".

"Жив съм, нищо ми няма. В 22.00 часа гръмна колата. Тя беше паркирана пред жилището, в което живея. Чу се силен гръм. Това е служебната ми кола, която карам от пет години. Пострадала е най-вече предната част на автомобила. Шофьорската врата е доста изкривена, задната броня е отхвърчала на 10 метра", разказа Диков. Той добави, че не е получавал никакви заплахи: 

"Колкото и неубедително да звучи и неправдоподобно, но не са ми отправяни предупреждения". Спортният журналист каза още, че няма никакви предположения кой може да е взривил автомобила му и по какви причини: "Нямам, защото ако имам, то трябва да имам сериозни съмнения и доводи. Поне сериозни такива предположения, за да кажа каквото и да било в тази ситуация".

Диков каза, че интерес от инцидента имат противниците на сегашната власт. По думите му не е случайно, че взривът се случва в ден, когато на посещение у нас са председателят на Европейската комисия Жозе Барозу, шефът на европарламента Йежи Бузек и представители на ЕНП.

Тепърва ще се уточнява какъв е видът на взрива, това ще стане ясно след като бъдат готови експертизите, уточни директорът на СДВР старши комисар Валери Йорданов.

На място работят екипи на ГДБОП, СДОТО и Столичната дирекция на МВР. По случая е образувано досъдебно производство, издирват се извършителите, както и очевидци и свидетели, каза главен комисар Калин Георгиев, главен секретар на МВР.

Сашо Диков е спортен журналист. Роден е на 25 юли 1952 година в Троян. Диков е бивш състезател и републикански шампион по ски. От 1 януари 1978 г. започва работа в Българска национална телевизия. След БНТ отива в Канал 3, където в момента е програмен директор и водещ на спортното предаване "Едно към едно" и на политическото - "5 за 4".

Източник: "Дарик"









Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.10.2011 г.
+1
 
 
Мутренска държава с мутренско управление, какво очаквате?Тези 2год управление с какво са по-различни от изминалите 21год?Отговора е с нищо , строим капитализма с комунистически прийоми.Още 20год не можем да достигнем благосъстоянието на целокупния народец преди 10-ти ноември.Комунистите ви били криви. Маскари.
0
 
 
диков, като толкова добре знае срещу кой е насочен взрива и че не е случаен, да не го е направил той? хахах
0
 
 
Симеоне, бъди спокоен! Няма да му затворят устата. Защото той, дори когато го взривяват, си "постила", като се слага на управляващите, намеквайки, че взрива е насочен срещу тях, а той е само тяхно мюре.
+1
 
 
Един от малкото обективни журналисти! Дано не успеят да му затворят и на него устата, така както се случи с флашките на "Галерия"!
+1
 
 
То така ги пишете тия новини все едно нещо нормално си се случва.....
+6
 
 
Сигурно проф.Вучков го е поръчал, понеже Сашо му прекъсна 10000 пъти предаването, когато нашумя случая в Катуница хахахахахахахаха. Лош професор :D :D :D
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Български тенис
Катастрофи в България
Отношенията София-Скопие
Международен технически панаир 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: