Вътрешният министър коментира в Бургас реакцията на Президентството за отстраняването на главния секретар на МВР

Автор: Иван Сотиров
Коментари (0)
12:02 / 25.08.2023
2038
От позицията, която видях вчера на Президентството, оставам с убеждението, че президентът ще вземе своето решение без изобщо да вземе под внимание всички случаи, които конкретно съм изброил в мотивираното искате към него. Така вътрешният министър Калин Стоянов коментира пред медии в Бургас позицията на Президентството за освобождаването на главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров, предаде репортер от Burgas24.bg.

"Става дума за всички случаи, в които според мен има допуснати множество пропуски от страна на професионалното ръководство, в резултат на което  са нарушени координацията, контролът и организацията на всички служби. Това са пропуските, които може би, ако не бяха допуснати, днес нямаше да сме тук. Други конкретни мотиви – ако не бяха допуснати съществени пропуски, може би днес убиецът на Митко от Цалапица, щеше да бъде там където му е мястото -  в ареста с постоянна мярка за "Задържане под стража“. Може би, ако не бяха допуснати тези пропуски, днес между нас щеше да бъде психологът от София, който беше убит“, каза още министър Стоянов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Пожар на АМ "Тракия"! Задимено е!
Нивата на заплатите в България - 3 200/3 300 лв. средно на месец,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).