Времето утре ще бъде предимно слънчево и горещо

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:46 / 20.08.2011
703
Времето в по-голямата част от страната утре ще е предимно слънчево. Атмосферното налягане ще се задържа малко над средната месечна стойност. Това е прогнозата на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН, съобщи дежурният синоптик Орлин Лазаров.

Тази нощ ще бъде ясно. След полунощ в Добруджа ще се появи североизточен вятър, утре от изток, в Източна България и в Дунавската равнина- умерен. Температурите ще се задържат над 30°, достигайки в югозападните райони до 33-35°, докато в източните райони ще се понижат до 27-30°. Там ще има и временни увеличения на облачността, както и над планините.

По Черноморието ще духа умерен източен вятър. През по-голямата част от деня ще преобладава слънчево време, но ще има и временни увеличения на облачността, без валежи. Температурата на морската вода ще е около 24-25°, на въздуха по крайбрежието 27-29°. Вълнението на морето ще се усили до 2- 3 бала.

По билните части на планините ще се появи умерен североизточен вятър. Времето ще се задържи предимно слънчево с временни увеличения на облачността, без валежи. Дневна температура на 1200 м.н.в около 22°, на 2000 м около 14°.

През следващите три дни времето ще бъде слънчево. В понеделник вятърът ще отслабне и в повечето райони ще стихне, максимални температури 27-32°,в югозападните райони до 35. Във вторник и сряда температурите ще се повишават и ще достигнат 32-37°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Земеделският министър поиска забрана за внос на украински яйца в ...
Климатолог разкри какво ни чака
Политолог: Всичко изглежда съшито с бели конци! Трифонов се превр...
Въшният ни министър обсъди отпадането на визите за българите, път...
БНБ обясни как да познаем фалшивата банкнота от 100 лева, която в...
"Има такъв народ" утвърди листите за изборите: Слави Трифонов пов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).