Вижте прогнозата за времето до края на следващата седмица

Автор: Вилислава Ветренска
Коментари (0)
16:30
302
От НИМХ обявиха прогнозата до края на следващата седмица.

Във вторник ще е все още сравнително топло, сутринта и предимно слънчево. Около и след обяд от запад облачността ще се увеличава, отначало висока, по-късно и средна. В Източна България вятърът ще се обърне от североизток и с него вечерта ще започне да прониква студен въздух.

В сряда облачността ще е променлива, по-често значителна, на места са възможни и слаби превалявания. Вятърът ще отслабне, на места и ще стихне. Дневните температури ще се понижат с 3-5 градуса.

В четвъртък и петък вятърът ще се ориентира от северозапад и ще се усили до умерен. Облачността ще е променлива, вероятността за валежи е малка, ще има и слънчеви часове; слабо ще се затопли.

В събота ще бъде предимно слънчево. Сутринта ще е почти тихо и по-хладно, през деня със слаб вятър от запад-югозапад ще бъде още малко по-топло.

В неделя над Източна България облачността бързо ще се увеличи и ще е значителна, почти без валежи. Вятърът отново ще стане североизточен и ще прониква студен въздух.

Дневните температури ще се понижат, в североизточните райони ще са почти без дневен ход. Над западната половина от страната облачността ще е разкъсана, вятърът - северозападен. И там температурите ще се понижават, но по-малко; най-топло ще остане все още в Горнотракийската низина.

Виж коментарите (0)

Още по темата (54):
27.10.2024 Този ски курорт е обявен за най-добрия в света
26.10.2024 Устойчивите технологии в отоплението и охлаждането на домовете
25.10.2024 Кога се слага киселото зеле?
25.10.2024 Температурните амплитуди с помощта на климатик – време е за настройване на правилната температура и никакво изгасяне
25.10.2024 Специалист по медицина: Зимната смяна на времето е по-благоприятна за
хората
25.10.2024 Какво трябва да знаем, ако решим да отседнем в хижа?
Още новини от Национални новини:
Прокуратурата: 111 досъдебни производства за изборни нарушения
ЦИК: Към 16 часа избирателната активност е 26,25%
"Предлагам кокошки - не виждаш ли": Избиратели масово предпочетох...
Калин Стоянов: Гласувах за справедливост
"Тренд": Към 16 часа избирателната активност е 26,4%
Атанас Илков: С почти 70% са се увеличили сигналите за купуване н...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).