Веселин Божков: КРС сваля два пъти цените за фиксираните и мобилни услуги

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (9)
16:34 / 01.09.2011
483
Комисията за регулиране на съобщенията (КРС) взе решение и сваля два пъти цените за фиксираните и мобилни услуги. Това каза по време на заседание на парламентарната Комисия по транспорт и съобщения председателят на КРС Веселин Божков. Веселин Божков заяви, че това намаление в цената се прави на базата на пазарни анализи. "В Европа пазарните анализи се правят от 6 до 24 месеца. Ние работим по европейските практики и излизаме днес в изключително съкратени срокове", заяви Божков.

Намаляването на цените по терминирането е едно положително решение, което е взела комисията, заяви Иван Вълков, председател на комисията по транспорт. Според него това е нещо, за което не е нужно да минава един период от време, в което да получим сигнали от ЕК и да взимаме решение под някакво въздействие.

Намаляването на цените на мобилните услуги е крайно необходим акт, който трябваше да се случи, заяви народният представител Иван Иванов, заместник-председател на комисията по транспорт в НС.

Източник: ИА "Фокус"

Виж коментарите (9)
Още новини от Национални новини:
Земеделският министър поиска забрана за внос на украински яйца в ...
Климатолог разкри какво ни чака
Политолог: Всичко изглежда съшито с бели конци! Трифонов се превр...
Въшният ни министър обсъди отпадането на визите за българите, път...
БНБ обясни как да познаем фалшивата банкнота от 100 лева, която в...
"Има такъв народ" утвърди листите за изборите: Слави Трифонов пов...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).