Васко Василев идва в Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:32 / 25.04.2012
839
Русе и Стара Загора са градовете-победители по най-бързо разпродадени билети от турнето "Вива Вивалди", което започва на 7-ми май в Русе. Групата класически музиканти е напълно готова и чака с нетърпение да започнат концертите. Специална селекция от едни от най-добрите класически музиканти ще се включи към приключението с Васко. За първи път публиката на сцената зад пианото няма да бъде Памела Никълсън. 

За 3-та поредна година цигуларят организира национално турне без спонсори и разчитайки изцяло на публиката и приятелите си. "Музиката има шанс и аз искрено благодаря на всеки, който е готов да ми се довери и да подари 2 часа от живота си на изкуството. Това е жест и аз високо го ценя. Да отделиш време и средства за концерт днес е лукс и в никакъв случай не приемам публиката си за даденост. Обичам я и й благодаря - както и на приятелите си, които ме подкрепят и искат да пътуват с мен навсякъде.", споделя Васко. "Приемам себе си за късметлия - мога да работя това, което обичам". 

Какво друго е замислил Васко този път и как смята да разкаже "Четирите годишни времена" на Вивалди ще могат да разберат само хората с билети за концертите.

"Вива Вивалди" започва всяка вечер в 19:00 от 07.05 в Русе, 08.05 - Велико Търново, 09.05 - Варна, 10.05 - Бургас, 11.05 - Стара Загора, 12.05 - Пловдив и 13.05 - София. Билетите са в продажба на касите на залите, както и в мрежата на Евентим онлайн на цени от 80 до 20 лева.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Почина Милен Люцканов
Нов скок в цената на олиото?
От Meteo Balkans предупредиха: Нещо страшно се образува в Черно м...
Корабите от Противоминната военноморска група излязоха на море
За първи път в национален ефир: Изкуствен интелект чете новини в ...
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).