В тази фирма в Родопите средната заплата стана 2600 лева, дават бонуси!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
10:56 / 11.08.2023
605
Социалната политика на машиностроителната фирма "Кяшиф“ върви ръка за ръка с европейското качество на продукцията. Компанията вдига трудовото възнаграждение на персонала, като добавя нови бонуси към заплатите, съобщава Novjivot.info.

Така, например, един работещ на смени от 1 септември 2023 година ще получава ваучери за храна на стойност 200 лева, премия от 300 лева и 100 лева премия за сменност. Като се прибавят към средната основна заплата от 2000 лева, сумата достига 2600 лева средно възнаграждение във фирмата.

По този начин джебелската фирма, европейски лидер в производството на хидравлични цилиндри, за пореден път поощрява колектива и го стимулира към още по-упорито преследване на високите цели, които предприятието преследва.

Висококачествената продукция на "Кяшиф“ ЕООД вече е позната и търсена на три континента. От няколко месеца в Кърджали заработи и новият завод на компанията, с което тя разшири дейността си извън Джебел.

Наред с това "Кяшиф“  ЕООД развива огромна благотворителна и дарителска дейност в областта на здравеопазването и образованието, не само в Джебел, но и в Кърджали. В плановете на собственика е изграждането на детска градина в града на Арда.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).