Уж са майстори, коректни и взимат малко, но често ни разочароват

Автор: Десислава Томева
Коментари (0)
15:36 / 18.01.2024
965
Всеки от нас се е сблъсквал с неразбориите в сферата на услугите. Лошото е, че дори когато искаме да си платим, трудно намираме "експерт", който откликва адекватно.

Не са малко домакинствата, съставени само от жени или възрастни хора, при проблем с електроуред или дори изгоряла крушка или фасунга – имат нужда от помощ. Към кого да се обърнат?

Отваряме обявите в интернет и започваме да плуваме в "морето" от изрядно написани реклами. Майсторите гарантират бързо, коректно и бюджетно обслужване. След всяко позвъняване, обаче разбираме, че това е само външното лустро. Голяма част от написаното не отговаря на истината. Повечето сайтове говорят за безплатно посещение по домовете, предлагат диагностика на уреда и съвет дали да си купите нов. Ако им звъннете обаче заявяват, че нямат време да се "разходят" до дома ви и е по-добре да намерите начин сами да ги посетите - с микровълновата под мишница, например.

Получавате и отговори от сорта: щом така тропа пералнята, за смяна е. Ще дойда, но ще ви взема 50 лева за посещение и ще ви кажа същото.

Питам се, има ли монопол на този пазар? Има ли фирма, която може да ми смени окачения простор на балкона, защото изгни, или пък да ми монтира новия аплик в коридора? Отговорът ми е ясен - търси приятели и съседи, такива фирми няма.

Ами, скъпи монополисти на пазара на "домашния майстор", станете по-домашни и отзивчиви, възможно е това да е нишата, която още не сте осъзнали, че съществува!

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Пожар на АМ "Тракия"! Задимено е!
Нивата на заплатите в България - 3 200/3 300 лв. средно на месец,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).