Утре ще е облачно, но топло

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:56 / 22.12.2013
453
През нощта ще е предимно ясно, на места в Югоизточна България и Дунавската равнина ще има мъгла или намалена видимост. От югозапад ще се появи висока облачност, която постепенно през деня ще обхваща цялата страна. Минималните температури ще са между минус 6° и минус 1°, по морския бряг до малко над нулата. През деня ще преобладава слънчево време с висока облачност. Към обяд в районите с мъгла видимостта ще се подобри. Почти тихо време. Максимални температури - от 5° до 10°, в районите с мъгла до 2-3°.

Атмосферното налягане слабо ще се понижи, но още ще е значително по-високо от средното за месеца.

По Черноморието ще е предимно слънчево в следобедните часове с висока облачност. Ще духа слаб югозападен вятър. Максимални температури до 7-8°, колкото ще е и температурата на морската вода. Вълнението ще е слабо 1-2 бала.

В планините облачността ще е променлива, по-значителна в югозападните масиви. Вятърът по билата ще е слаб от запад. Максимална температура на 1200 м.н.в около 7°, на 2000 м 2°.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).