Утре по Черноморието: Облачно, може и да превали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
17:30 / 14.03.2012
596
През нощта от север облачността ще се увеличи, съобщиха от НИМХ-БАН. В Северна България ще се появи до умерен западен вятър, но след полунощ в Добруджа и по Черноморския бряг ще стане от североизток- север и в източната половина от страната ще започне да прониква по-студен въздух. Към сутринта в Добруджа ще започне да превалява, възможно е за кратко тук-там да прехвърчи сняг. Минималните температури сутринта ще са между -1° и 4°, в София около -1°.

Утре времето ще е със значителна облачност и на места главно в Централна и Източна България ще превали слаб дъжд. В Дунавската равнина и по Черноморието ще се задържи ветровито, като едва към края на деня вятърът ще отслабне. Максималните температури за деня ще са между 7° и 12°, като в Източна България ще се понижат по-чувствително, с 3° до 5°. Още вечерта от североизток ще започне бързо намаление на облачността. Атмосферното налягане слабо ще се повиши.

Значителна ще бъде облачността и над планините. На места ще превали, по-най-високите върхове на Рила и Пирин, както и по Старопланинското било слаб сняг. Вятърът ще бъде умерен и силен от север. Температурите ще се понижат с 4-5°. На 1200 м.н.в дневна температура около -3°, на 2000 около -8°.

По Черноморието ще духа умерен северен вятър. През по-голямата част от деня ще бъде със значителна облачност. Ще превали слаб дъжд. Към края на деня облачността ще намалее. Максимални температури 7°-9°. Вълнението на морето ще е слабо 2-3 бала. Температурата на морската вода е 4°-5°.


Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Експерт: Украинските яйца разбиват пазара – време е за тотална за...
Експерт: 360 000 пътувания на българи в страната само за 6-и и 22...
Ваня Григорова с намек за политическото си бъдеще
Доц. д-р Мариана Тодорова: "Фокус" прави революция, само няколко ...
Почина Милен Люцканов
Нов скок в цената на олиото?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).