Утре ни чакат температури до 32°, по морето - до 26°

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (6)
17:32 / 06.05.2012
627
През нощта ще настъпи намаление на облачността. Минималните температури сутринта ще са между 10° и 15°, съобщават от НИМХ-БАН. Утре преди обяд времето ще е предимно слънчево, като над Западна България ще се появи средна и висока облачност. След обяд, главно над западните и планинските райони, ще се развие купеста облачност и само на отделни места ще превали краткотрайно. Ще бъде топло с максимални температури между 27° и 32°. Но привечер и през нощта срещу вторник с преминаването на атмосферен фронт неустойчивостта на атмосферата ще нарасне. Главно в Северна България ще има валежи, придружени от гръмотевици. А след полунощ ще започне да прониква хладен въздух.

Атмосферното налягане преди обяд временно ще се повиши, но по-късно през деня ще се понижава.

Топло време в планините. Преди обяд ще е предимно слънчево, по-късно през деня с купесто-дъждовна облачност, на отделни места ще превали и прегърми. Вятърът почти през целия ден ще бъде от запад, привечер от югозапад до умерен, а през нощта от северозапад, прониквайки по-студен въздух. Дневна температура на 1200 м.н.в около 19°, на 2000 метра - около 14°.

Над Черноморието през по-голямата част от деня ще се задържи слънчево със слаб западен вятър. Едва привечер облачността ще започне да се увеличава, а вятърът от юг-югоизток усилва. Температурите след обяд ще достигнат 24°-26°. Вълнението на морето ще е 1 бал. Температурата на морската вода вече е 17°-18°.


Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа
Рано тази сутрин: ПТП на АМ "Тракия" между 3 автомобила
Проф. Кантарджиев: Ликвидирахме тази заплаха!
Празник е! Не трябва да се взимат съдбоносни решения
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).