Управителят на "Школо": Такъв тип сделки са много чувствителни

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:04 / 18.01.2024
874
В понеделник сутринта изпратихме прессъобщения до всички медии, до всички наши партньори и потребители. Качихме го и на блога си, но никой не реагира. Във вторник изведнъж стана това за децата и данните. Не очаквам проблеми. Ние сме на среща да съдействаме на всички отговорни институции. Договорите няма да се променят. Това заяви управителят на "Школо" Любомир Ваньов в предаването "Денят започва" по БНТ.

Тези негови думи са в отговор на информацията, че най-широко използваната в България платформа "Школо" се продава на британската компания "Джунипър Едюкейшън" (Juniper Education). Проблемът е с това, че не е ясно какво ще се слчуи с личните данни на ученици и учители.

"Не съм сигурен откъде тръгна тази мискомуникация. Такъв тип сделки са много чувствителни. Има много динамика във всички разговори. Имаше ясно структуриран план с кого какво да се комуникира. "

Ваньов коментира, че ще остане в компанията, но в даден момент се очаква да стане технологичен директор на британската компания.

"Никой никога не ни е предлагал да участваме в такава система. Просто искаме да си свършим работата. Стремим се да работим с крайния клиент и да правим всичко на пазарен принцип, без да влизаме в пряка комуникация с държавата", допълни Ваньов.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).