"УниКредит Булбанк" обяви промени, касаещи продукти и услуги

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:36
229
"УниКредит Булбанк" АД с официално съобщение до клиентите си:

"От УниКредит Булбанк непрекъснато се стремим да отговорим в най-пълна степен на потребностите на нашите клиенти, като разширяваме възможностите на електронните канали, постоянно обновяваме мрежата си от банкомати и ги информираме навреме за предстоящите промени.

В тази връзка, бихме искали да Ви уведомим за промени в Тарифата на Банката за физически лица, касаещи следните продукти и услуги:

План за ежедневно банкиране "Макс“ – от 11.12.2024 г. се разширява списъкът на продуктите и услугите, включени в плана, като се добавят: междубанкови преводи по мобилен номер, плащане на местни данъци и такси, както и платежна карта от висок клас Gold Smart Credit by UniCredit Bulbank, без годишна такса за обслужване на основната карта. Считано от 26.12.2024 г. се променя и месечната такса за поддръжка и обслужване на плана.

Банкови карти – от 11.10.2024 г. е въведена такса за издаване на дебитна карта. Таксата не се дължи при издаване на дебитна карта към план за ежедневно банкиране, както и при издаване на дигитална дебитна карта.

Други – от 11.12.2024 г. се преустановяват услугите за касов превод към други банки през БИСЕРА и РИНГС в местна валута. Оставаме изцяло на Ваше разположение при въпроси и Ви благодарим, че сте наш клиент!".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Стефан Янев: Не на риалити с фокусници в парламента! Извинете, им...
Зов за помощ: Марти се нуждае от 14 000 лева, за да живее. Сестра...
23 градуса разлика утре между минималната и максималната температ...
Адвокатът на собственика на балона: Виновен е парашутистът
Няма данни Борислав Сарафов да е извършил престъпления
Изборните книжа и машините за гласуване зад граница са изпратени


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).