U CHOOSE с послания за отговорен избор в любимите заведения на младите хора

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
10:50 / 04.05.2012
626
"Ти избираш" започва иновативна кампания за разпространение на спечелилите послания в конкурса за слогани за отговорно сексуално поведение, създадени от и за млади хора. Трите послания вече могат да бъдат намерени под формата на стикери с QR код в 25 любими на младите хора заведения в София, Пловдив, Велико Търново и Бургас, избрани след специално проучване.

Чрез сканиране на кода със смартфон, всеки има възможността да сподели своя отговорен избор с приятелите си във Facebook и Twitter, както и да отбележи местоположението си на интерактивната карта на страницата на сдружението (http://www.facebook.com/u.ch00se/app_366998426645397). На потребителите на приложението се предлага и да участват в бъдещите инициативи на U CHOOSE.

"Избрахме този подход, защото вярваме, че с комбинацията от авторски послания на младите хора и избрани от тях места, успяваме да ги достигнем качествено. Според нас младите хора трябва да могат сами да контролират изборите, които правят за себе си и своята общност.", сподели председателят на Управителния съвет на "Ти избираш" Станислав Додов в началото на кампанията.

В София избраните заведения са: Yalta Club, Един бар на ул. Славянска 36, Бар 4 стаи, Бар Контраст, Mixtape 5, Pop-Art Cafe и Бар Петък. 

В Пловдив стикери има в: Escada, Fabric, Грамофон, Makalali, Малкият свят и U - P.А.R.K Gallery. 

Във Велико Търново избраните заведения са: City Pub, McNamara's Irish Pub, Rocka Rolla, Sammy's Bar и Tequila Bar.

В Бургас посланията на U CHOOSE могат да бъдат намерени в: Broadway Evolution, Broadway 2 Славейков, Jukebox, Silver Club, Fresh, Addict и Karaoke Bar.

Интерактивното приложение ще функционира в партньорство с изброените заведения до края на месец май.

Кампанията "Ти избираш" се реализира от младежко сдружение U CHOOSE и Асоциацията на пациентите с онкологични заболявания (АПОЗ), с безвъзмездната финансова подкрепа на MSD. Конкурсът за слоган е доказателство, че в България има много млади хора, които са креативни, замислят се за важните неща и имат желание да участват в открити дискусии, за да се чуе техният глас.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа
Рано тази сутрин: ПТП на АМ "Тракия" между 3 автомобила
Проф. Кантарджиев: Ликвидирахме тази заплаха!
Празник е! Не трябва да се взимат съдбоносни решения
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).