Тежка катастрофа на АМ "Тракия" в посока Бургас, има загинал, спасителните екипи са рязали колата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:01 / 18.05.2024
4196
Много тежка катастрофа е станала тази сутрин в района на 74 километър от автомагистрала "Тракия" в платното по посока за Бургас, съобщиха от полицията в Пазарджик. Сигналът за него е получен  около 9 и 30 часа на телефон 112, като незабавно към мястото са били насочени автопатрули на сектор "Пътна полиция", които обслужват автомагистрала "Тракия"

Аварийно-спасителен екип на Районна служба пожарна безопасност и защита на населението в Пазарджик и линейка в Спешна помощ пристигат на място. По първоначални данни самокатастрофирал е лек автомобил "Фолксваген". Водачът по всяка вероятност е загубил управлението над автомобила, преминава през мантинелата през оградата и се е преобърнал по таван в полето.

Установено е, че водачът е млад мъж не е имало други пътници в автомобила, но за съжаление в резултат на много сериозния инцидент той е починал на място.

Наложило се е аварийно-спасителният екип на пожарната да използва режещи инструменти, за да извади тялото от силно деформиралия автомобил. На мястото си извършва оглед от дежурна група на районно управление в град Септември.

Полицията апелира водачите, които шофират по автомагистрала "Тракия" без значение дали в посока София и по посока Бургас, да шофират с повишено внимание с по-ниска от разрешената скорост, а във въпросния участък между 74 75 и километър, да шофират с много повишено внимание, с много ниска скорост.

На мястото има екип на "Пътна полиция", който регулира движението. Магистралата е изцяло проходима, тъй като автомобилът се намира извън обхвата на пътното платно.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Вижте задръстването край Кресна! По-добре изберете друг маршрут!
На връщане от Гърция българка възкликна: От години не съм виждала...
Корнелия Нинова: Председател съм на БСП, защото такъв е законът
Манол Пейков за листите на ПП-ДБ: Няма 100% яснота
Пожар на АМ "Тракия"! Задимено е!
Нивата на заплатите в България - 3 200/3 300 лв. средно на месец,...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).