Тази родна полицайка стана хит в социалната мрежа

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:25 / 16.12.2023
1055
Снимка на полицайка, която помага на деца да пресекат на пешеходна пътека, стана хит в социалните мрежи. Новина ли е човещината и коя е служителката на реда?

Теодора Хинкова е тук и в дъжд, и в сняг. С усмивка, загриженост и любов помага на ученици, докато бързат за закуска в голямото междучасие. Рано сутрин, в забързаното ежедневие, шофьорите зад волана могат да бъдат изнервени и някои от тях не са пестеливи на обиди. "Интересното е, че много хора не го разбират като добро. За някои е необходимост, за други е незаслужено присъствие. Зад униформата съм човек", споделя полицайката пред Нова тв.

Служители на "Пътна полиция" са пред училищата в часовете преди началото и след края на учебния ден. Това е глътка въздух за много родители. "Децата нямат спирачки и е хубаво да ги има тези хора", категорична е Милена Бозукова. Теодора е пред дилемата дали да се пенсионира, или да остане в системата на МВР. Който и път да поеме обаче е спокойна, че има кой да продължи доброто.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).