![](http://i.id24.bg/img/loader.gif)
ЗАРЕЖДАНЕ...
Свиневъд за иглата в месото: Потресен съм! Не изключвам кавга между работодател и работник | ||||||
| ||||||
"Като човек, който консумира свинско месо, съм потресен от тази ситуация. Като специалист смятам, че месото около иглата не е реагирало така, както би следвало, ако тя е попаднала, когато животното е било живо. При попадане на чужд обект в тялото на прасето би трябвало да се появи капсула, която в случая не видях. Надявам се, че това не е шега на някой човек по веригата", коментира свиневъдът Венцислав Славов пред Нова тв. "Има т. нар. тумблери, които се ползват за окрехкотяване на месото. Възможно е тази игла да е оттам. Съмнявам се обаче, че някой нещо е направил. Не изключвам кавга между работодател и работник", допълни Славов. "Някои от месата могат да се третират за окрехкотяване. 99% от българското месо не се обработва с никакви продукти. Обработените меса са по-скоро замразените, които преминават през обработка за освежаване и овкусяване", посочи още Славов. |
тел.: 0886 49 49 24
novini@burgas24.bg