Срам и позор! Счупиха стъклото на линейка

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
16:20
217
Неизвестни лица счупиха стъкло на реанимационна линейка. Инцидентът станал днес по обед в казанлъшкото село Хаджи Димитрово.

Линейката се отзовала на сигнал на тел. 112 за човек, нуждаещ се от спешна помощ. Докато лекарският екип извършвал преглед на ул. "Пролет" от близките къщи започнали да хвърлят камъни по реанимобила и счупили едно му стъкло.

Веднага е била извикана друга линейка, която да транспортира болния до здравно заведение в Казанлък. На място е дошла и полиция, която да установи извършителя.

"Влезнахме вътре на посещение да прегледам пациента. В следващия момент излизаме и казвам на шофьора да ми свали носилката и той установява, че задното стъкло на линейката е счупено. Най-вероятно е от хвърлен камък и е строшено стъклото. Сега дойде друга линейка, за да може да транспортираме пациентката до спешна помощ", разказа д-р Садет Нури, предаде Българската национална телевизия.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
В столичния квартал "Сухата река" почерня от полицаи: 16 мигранти...
Теди Москов: Свикнали сме все някой да ни е виновен и всички да с...
Британска компания постави България на осмо място в имотна статис...
Идва тежка зима за пенсионерите
Камен Балбузанов-Куката на излезе на свобода без много шум
Маричков в последното си интервю за БНТ: Не е важно как да захапе...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).