След инцидент: Отстраниха машинист от работа след положителен полеви тест за наркотици

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
08:36 / 04.06.2024
1525
Свалиха машинист от локомотив, заради управление на влак по линията София – Драгоман след употреба на наркотици. Резултатите от полеви тест се оказали първоначално положителни. Мъжът изпаднал в шок, защото всичко се случило след внезапна среща с пешеходец, който се изпречил пред композицията и няколко метра спирачен път се оказали фатални. Пробата за алкохол на машиниста била отрицателна, но за наркотици - първоначално положителна. Така, от кабината на локомотива - уличеният, се оказал на улицата и без работа.

"Претърпях произшествие след спирка "Връбница" към спирка "Обеля". Подадох звуков сигнал, след като видях че човекът очевадно има някакъв проблем. Натиснах внезапната спирачка и спрях, но човекът попадна под влака и го ударих. Доколкото разбрах човекът е бил жив след сблъсъка. След това изпаднал в кома. Аз лично се обадих на Спешна помощ", каза Людмил Илиев в ефира на NOVA.

При идването на органите на МВР на мястото на произшествието – пробата за алкохол на Илиев се оказала отрицателна. Но тестът за наркотици отчел наличието на канабис. 

"Аз лично не съм употребявал никога в живота си наркотици и не знам какво представляват. Отгледал съм сам децата си – какъв пример бил могъл да им дам, ако употребявам наркотици", обясни той.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).