Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Трифонов: Утре "Има такъв народ" ще върне третия мандат на президента неизпълнен
Автор: Екип Burgas24.bg 17:22 / 04.08.2024Коментари (3)1671
©
Лидерът на ИТН Слави Трифонов обяви във фейсбук, че утре партията му ще върне неизпълнен мандата на президента Румен Радев

"Всички видяхте какво се случи през последната седмица. Случи се буквално пред очите ви. Президентът връчи третия проучвателен мандат на ИТН и ние напълно открито и отговорно се постарахме да го изпълним. Пред вас се срещнахме с всички политически партии и независими депутати в 50-тото Народно Събрание. От проведените разговори стана ясно, че между нас и пет политически субекта – независимите депутати около Николай Марков, независимите депутати от ДПС около Джевдет Чакъров, БСП, ППДБ и ГЕРБ има пълно съвпадение на приоритетите, задачите, целите и начините на тяхното изпълнение. Въпреки това, въпреки липсата на разминавания, въпреки постоянното говорене на всички тях за отговорност, държавност и осъзнаване на простичкия факт, че е по-добре да има редовен кабинет, а не страната да отиде на поредните предсрочни избори, въпреки това - две от тези политически структури отказаха да ни подкрепят.

При положение, че нямаме различия, тази постъпка изглежда напълно глупаво и безотговорно. И то е така – глупаво и безотговорно. Тези политически субекти са ППДБ и ГЕРБ. ППДБ се скриха зад ръководните си органи и отказаха да дадат ясен отговор.

Защо? Вероятно заради политическото късогледство на единия партньор в тяхната коалиция, който продължава да се изживява като самодостатъчен.

А ГЕРБ, въпреки разума и практицизма на експертите в тази партия, не успя да избяга от зависимостите на Бойко Борисов. Да ви припомня, че единствената

парламентарна група, която искаше веднага избори бе групата на ДПС начело с Делян Пеевски. Е, Бойко Борисов изпълни желанието на Делян Пеевски и изпрати страната на поредните предсрочни избори. Сигурен съм, че ще си понесе цялата политическа отговорност за това.

Затова ние, от Има Такъв народ, утре, 5-ти август, понеделник, ще върнем третия мандат на Президента.

Сигурен съм, че българският избирател е мъдър и ще постъпи правилно на предстоящите избори", написа още Трифонов в социалните мрежи.



Още по темата: общо новини по темата: 614
13.09.2024 »
12.09.2024 »
12.09.2024 »
11.09.2024 »
08.09.2024 »
05.09.2024 »
предишна страница [ 1/103 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Като какви най малките циркаджии ще искат да правят правителство и да се цупят че не са ги подкрепили.Вие що не подкрепихте първите та да искате те да ви подкрепят.Евати наглеците
0
 
 
От къде на къде ще искате подкрепа от ГЕРБ след като вие им отказахте такава при първия мандат?!?! Много сте нагли, Трифонов!
0
 
 
Славчо отказда да подкрепи първите 2 мандата (на герб и ппдб) и после реве че и те не искат да го подкрепят :Д А като ти се довериха и имаше правителство в /почти/ същата конфиурация, ти кво направи? Развика се МАКЕДОНИЯ от дивана във фейсбук и развали правителството, ся тръгнал да се жалва че никой не го иска и не му вярва. Ох горкото ти. Преди ревеше че никой не иска да рекламира в умрялата ти телевизия, ся никой не те подкрепя (след като ти не само не си ги подкрепил, ами и си ги измамил). Боко вика че ще говори само с ТЕБ СЛАВИ, ти се скри отново зад шкембето на Тошко (бая кИфтета е изял последно време като гледам) и се правиш на луд. Интервюта само в твоята телевизия, изказвания САМО през фейсбук и после се чудиш що не ти вярват хората. Он го е страх да се изправи пред народа, ела да получиш малко народна любов, ще ти хареса
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Парламентарни избори октомври 2024 г.
Катастрофа с военнотранспортен самолет край авиобаза Граф Игнатиево
Лято 2024
Природни стихии
Първият учебен ден
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: