Слави Трифонов: Свободният глас може да победи, когато много хора излязат да гласуват

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
17:44
289
Свободният глас може да победи, когато много хора излязат да гласуват. Знам, че звучи менторски, клиширано, изтъркано, но това е истината, така е стоят нещата. Това заяви лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов във видео, публикувано на страницата му във Фейсбук. 

"Ако гласуват много хора, това, че има платени гласове, просто ще изчезне. Тези платени гласове ще бъдат толкова малко, че няма да имат никакъв смисъл. Много е тъжно, защото трудно живеем като общност", смята Трифонов. 

Той каза още, че ако хората живеят в общност, те излизат и упражняват правото си на глас: "Едно от най-важните неща, за да докажем, че сме общност, а не сбирщина, е да можем да употребяваме нашето нещо, това е гласът ни". 

"Не може така напред-назад. Отиваш право напред, директно и побеждаваш, а побеждаваш, като използваш възможността, която ти дава демокрацията - заедно с другите хора", коментира още той.

Виж коментарите (0)

Още по темата (654):
27.10.2024 Много ученици си остават у дома утре
23.10.2024 Стефан Янев: Бюджетът трябва да е социален, без вдигане на данъците
21.10.2024 Анализатори: Седем партии в НС са почти сигурни, увеличава се възможността да се отиде на пореден предсрочен вот
19.10.2024 Евродепутатът от "Възраждане" Станислав Стоянов ще оглави най-новата европейска политическа партия "Европа на суверенните нации"
14.10.2024 Президентът: Българските общини трябва да компенсират с много повече работа, отговорността на централната власт е сериозна
25.09.2024 Катя Панева от ПП "Демократична България": Убедени сме, че ние ще сме алтернативата на България с номер 26
Още новини от Национални новини:
Проф. Дайнов: Гласовете на ДПС ще поставят партии като "Величие" ...
Борисов: Победата ни е категорична, нашата програма ще бъде основ...
Паралелно преброяване: Огромен обрат!
Криминалистът Иван Савов: В последните три седмици имаше доста уч...
Изборният ден в ЦИК приключи със скандал
Пеевски: Заедно превърнахме новото начало в необратим факт


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).