Слави Трифонов: Край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, чието име непрекъснато забравям

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
14:29 / 21.10.2024
785
"Днес изпратих писмо до БТВ. Мислих, мислих и реших да го споделя с вас:

Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право.

Както и прекрасно разбирам смисъла на свободата на словото и съм абсолютно за това, човек да може да се изразява свободно публично, особено, ако е журналист. Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари.

Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен", съобщи Слави Трифонов.

Виж коментарите (4)

Още по темата (455):
21.10.2024 Доц. д-р Евелина Христова: Една от проблемните точки на парламентарна демокрация е, че няма глоба за тези, които не гласуват
21.10.2024 Проф. Михаил Константинов: Ако имат малко акъл, да вземат да направят правителство! Иначе хората ще ги изхвърлят!
21.10.2024 Борисов: Въпросът е да победим така на изборите, че да можем да направим правителство
21.10.2024 Ето какво трябва да направят гражданите, които нямат валидни документи за самоличност, за да гласуват на изборите
21.10.2024 Най-много са подадените сигнали срещу купуването на гласове в Бургас
20.10.2024 Бойко Борисов: Ако не направим правителство, повече аз кампания няма да
правя
Още новини от Национални новини:
Известен българин: За първи път ми се случва със сметката да ми д...
Проф. Михаил Константинов: Ако имат малко акъл, да вземат да напр...
Зверска катастрофа на АМ "Тракия"
Диагностицирането на този дефицит става чрез преглед при ендокрин...
Случаят с "бактерията-човекоядец" в България: Опасна е, защото за...
Коварен капан в банкоматите, може да загубите пари


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).