Скандал! Отнеха титлата на "Мис България 2012"!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (20)
13:29 / 03.05.2012
969
В следствие на хакерска измама и невалиден вот на публиката - втората стана първа. След проверка на онлайн вота в конкурса "Мис България 2012", се оказа че над 70 процента от гласовете за Ина Манчева са постъпили от IP адреси от Пакистан, Индонезия и други азиатски страни. Именно гласовете на публиката обаче я изпратиха на челното място.

Проверката осъществена от IT специалист експерт сочи, че за никоя друга от кандидатките не е генериран такъв вот. Продуцентската компания "Ноу Фрейм медия" разполага с всички IP адреси, от които е гласувано нечестно и ще сезират още днес специализираните органи за установяване на извършителя на хакерската атака. Това наложи и промяната в класирането на кандидатките за титлата. Председателят на журито Стойчо Керев обяви за недействителен гласа на публиката и отне 3 точки от финалния резултат на Ина Манчева. Така тя остана на II -ро място с 12 точки. Победителка в конкурса е Габриела Василева с 13 точки. Тя ще представи и страната ни на конкурса "Мис Свят 2012" в Китай.

Кратка визитка на Габриела Василева:

Габриела Василева е на 20 години от Бяла Слатина, но в момента живее в София. Има приятел и за втора поредна година учи в УНСС - "Икономика и бизнес". 12 години е учила английски в гимназията, но сега трябва да го усъвършенства за световния конкурс. Висока е 1 м и 80 см. През свободното си време ходи на фитнес, спортно катерене, танци и обожава моторите. Победителка е в миналогодишния конкурс "Мис УНСС". Би дала всичко за майка си. Обича животните.


Виж коментарите (20)
Още новини от Национални новини:
Ваксините срещу грип са налични в аптечната мрежа
Рано тази сутрин: ПТП на АМ "Тракия" между 3 автомобила
Проф. Кантарджиев: Ликвидирахме тази заплаха!
Празник е! Не трябва да се взимат съдбоносни решения
Хиляди отдадоха последна почит към капитан Венцислав Дункин
Адвокати от цялата страна готвят протести, недоволни са от ветото...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).