Синоптиците: Значителна ще е облачността по Южното Черноморие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
09:16 / 04.12.2013
554
2 градуса е температурата в момента в Бургас, предаде репортер на Burgas24.bg. Днес ще преобладава слънчево време. По-значителна ще остане облачността над югоизточните райони, а преди обяд на места в низините и около водните басейни ще има ниска облачност или видимостта ще е намалена. 

В източните райони все още ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Максимални температури, в повечето места, между 3 и 8°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ) при БАН. 

Над Черноморие ще духа до умерен вятър от север-североизток. Ще има разкъсана, над Южното крайбрежие предимно значителна облачност. Максимални температури между 5° и 7°. Температурата на морската вода е 10-11°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала. 

Над планините ще бъде слънчево. Вятърът ще е слаб от изток, по най-високите части на Рила и Пирин умерен от североизток. Максимална температура на 1200 метра 4°, на 2000 метра около 0°. Атмосферното налягане ще подължи да се понижава, но ще остане по-високо от средното за месеца.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Доц. д-р Тодор Попов: Третата сливица при децата може да маскира ...
ГЕРБ утвърди листите за изборите: Димитър Николов води Бургас
Ходене по мъките: Как възрастни хора и самотни майки могат да нам...
Торнадо се образува край бреговете на Ахтопол
Гори от двете страни на магистрала "Тракия", екипи на полицията и...
Голям пожар на 30 км от Пловдив затвори магистрала "Тракия"


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).