Шести ден няма следа от Димитър Малинов от Стамболийски 

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:48 / 26.07.2023
615
Шести ден без следа. Родители издирват отчаяно сина си. 24-годишният Димитър Малинов е от Стамболийски.  Обявен е за издирване и от полицията. Следите на младежа се губят от около 23 часа на 20-и юли, а телефонът му е изключен. Последно е видян в пловдивското село Цалапица.

Атанаска Бакалова е майка на Димитър. В ефира на NOVA тя разказа, че синът ѝ излязъл от вкъщи, казал, че след малко се връща, минал по глуха улица, но не се върнал. Камерите в селото уловили момента, в който младият мъж се качва в черна кола, чиято регистрация нее се вижда. "Разбрах в събота, че някакво момче го търсело да го бие", сподели притеснената майка. Впоследствие се оказало, че въпросното момче в понеделник е заминало за Германия.

"Никога не е споделял да има проблеми с някого. Той е много общителен, има много приятели", описва Димитър първата му братовчедка. Приятелите на изчезналия мъж пък казват, че полицията бездейства.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Не прибирайте банските в дълбокия гардероб
Електронните извинителни бележки на учениците се издават в деня н...
ВАС остави без разглеждане жалби на ДПС срещу решения на ЦИК за р...
Драгомир Драганов: Няма данни за пострадали или разрушения в Русе...
Тежка катастрофа с мигранти след гонка в София
Земетресение от 5,2 по Рихтер в Румъния е усетено и в Северна Бъл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).