Росен Желязков: Основната ни цел е доходите на българите да достигнат 80% от европейските

Автор: ИА Фокус
Коментари (0)
14:52 / 21.05.2024
1689
За следващите 4 години основен наш приоритет ще бъде доходите на българите да стигнат 80% от европейските. Това заяви водачът на листите за Европейски парламент и за област Благоевград Росен Желязков в село Церово. На срещата присъстваха областният координатор на ГЕРБ и кандидат за евродепутат Андрей Новаков, кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС Илиан Георгиев и Красимир Керезов, общинските ръководители на Благоевград и Банско Атанас Камбитов и Александър Мацурев, както и кметът на селото Иван Саков. Росен Желязков припомни, че при влизането на България в Европейския съюз доходите на българите са били 40% спрямо европейските, а сега са около 60-62%, съобшиха от партията.

"Важно е следващото правителство да съумее да възстанови загубената преди 3 години връзка между централната и местната власт. Знаем вашите проблеми, свързани с водопровода и канализацията, с възстановяването на читалището. Точно затова трябва средствата от ЕС да достигат и до малките населени места. Сигурен съм, че следващото правителство с водеща сила ГЕРБ ще го направи", каза още Росен Желязков. Той изтъкна, че ГЕРБ е партия, която иска нещата да се случват, а не да дават празни надежди. Във времето сме доказали, че изпълняваме поетите ангажименти и можем да носим отговорност, добави още водачът на листата за Европейски парламент.

"Преди няколко години дойдоха едни млади и учени момчета, наръсиха обещания на килограм. Но животът не само не се подобри, а застина. Ние сме единни и обединени, имаме обща цел – хората да живеят по-добре и да се възползват повече от възможностите, които дава Европейския съюз", категоричен беше Росен Желязков

"Росен Желязков е излъчван пет пъти от Благоевград за народен представител. За първи път нашата област имаше човек на най-високата позиция в държавата – председател на Народното събрание. През годините е обиколил всички населени места от областта и знае проблемите и как могат да бъдат решени", заяви областният координатор на ГЕРБ и кандидат за евродепутат Андрей Новаков. Той допълни, че България е изгубила много възможности заради боричканията в правителството – загубени пари за осветление, за улици, за тръбопровод.

Кметът на с. Церово Иван Саков призова на изборите да се гласува с номер 22 за ГЕРБ, за да може България да се развива.

Виж коментарите (0)

Още по темата (649):
14.10.2024 Президентът: Българските общини трябва да компенсират с много повече работа, отговорността на централната власт е сериозна
25.09.2024 Катя Панева от ПП "Демократична България": Убедени сме, че ние ще сме алтернативата на България с номер 26
14.09.2024 Михаил Константинов прогнозира разпределението на мандатите в новия
парламент
14.09.2024 Делян Пеевски: ДПС - Ново начало ще работи за хората, заедно с хората
26.08.2024 Борислав Цеков открито срещу Кирил Петков: Важно му е заради "кеш в торби", пачки, пудели, контрабанда
25.08.2024 Вече е ясен външният министър в кабинета на Главчев
Още новини от Национални новини:
Важно съобщение от родна банка: Решихме да дадем нов живот на кар...
"Селската супер кола" от Родопите раздели мрежата
Полковник посочи смущаващ факт покрай трагедията със загиналите к...
Докараха със "Спартан" тежко болно дете от Германия
Бойко Борисов: Изпускаме златно време!
Ето кога ще е поклонението пред Николай Волев


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).